Mijn favorieten

Woning verkopen

Het verkopen van uw woning begint met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Na een bezichtiging van uw woning door de makelaar start het begeleidingspakket van De Waarde van Rijswijk met een vrijblijvende offerte. In deze offerte staat een advies over de hoogte van de vraagprijs, de verkoopstrategie en de wijze van presentatie.

U krijgt bij De Waarde van Rijswijk met uw woning een optimale presentatie. Een professionele fotograaf zorgt voor o.a. fraaie en realistische foto’s, 360 graden foto’s en een video. Tevens wordt er een digitale 2D en 3D plattegrond van uw woning vervaardigd.
 
Wij zorgen dat er o.a. een fraaie hand-out en digitale internet brochure wordt opgemaakt. Uiteraard zal een wervende verkooptekst niet ontbreken. Wij streven ernaar in de presentatie van de woningen onderscheidend te zijn en te blijven.
 
De Waarde van Rijswijk werkt op een basis van No Cure No Pay. De kosten voor het Te Koop plaatsen van uw woning met de bijbehorende presentatie vallen buiten de No Cure No Pay.
 

Wilt u meer weten over het begeleidingspakket of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neemt u dan gerust contact met ons op.